Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Κατεχόμενα....

  


Κατεχόμενα....

Αμέσως η σκέψη μας πάει στην μαρτυρική Κύπρο μας. Λογικό βέβαια, αλλά η ιστορία πάει πολύ πίσω.

Πριν 2500 χρόνια, όταν ένα καράβι με Εβραίους έφθασε στον Πειραιά, τότε ο Σωκράτης πρώτος επεσήμανε τον κίνδυνο. Αυτή η *φιλότιμη* ράτσα, φρόντισε να κάνει διάφορες τέτοιες αποστολές σε πολλά μέρη του τότε γνωστού κόσμου.

Τώρα στα καθ’ ημάς.

Με την έλευση του νέου θεού και την διαφόρων βίαιων μέσων διάδοση και επικράτηση επί των Ελλήνων, ξεκινά μια κατοχή που φθάνει μέχρι των ημερών μας. Στην βιβλιογραφία θα βρείτε ένα τεράστιο πλούτο πληροφοριών και γνώσεως για την περίφημη βυζαντινή αυτοκρατορία, που δολίως σερβίρετε για γενιές και γενιές, σαν ελληνοχριστιανική. Και μάλιστα διεκδικεί δάφνες. Όμως αυτός που αναζητά την αλήθεια και κρίνει άνευ συναισθηματισμό και θρησκευτικών επιρροών, αντικρύζει μια ζοφερή, θανατηφόρα κατάσταση. Το δόλωμα στην φάκα που αλλοτριώνει την μάζα λέγεται ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Έτσι αρχίζει μια χιλιόχρονη κατοχή επί του Ελληνικού πνεύματος. Ο θρησκευτικός σκοταδισμός δεν επιτρέπει αντιρρήσεις. Εξαναγκασμός, μαρτυρία και στο τέλος θάνατος.

Αυτή η κατοχή θα περίμενε κανείς κάποτε, για κάποιους λόγους να τελειώσει. Όμως φευ, συνεχίστηκε για τέσσερις ακόμα αιώνες, με μια νέα επώδυνη κατοχή. Αυτήν την οθωμανική.

Με την συνεργεία του πάντοτε προδοτικού ιερατείου, των καλοκάγαθων μοναχών και πατριαρχών, οι Οθωμανοί λεηλατούν και ερημώνουν την πατρίδα μας. Συνεργάτες οι μεγαλόσχημοι υπηρέτες και δούλοι του Θεού. Ο πλουτισμός τους σε χρήμα και γη γιγαντώνεται και ουδόλως ενδιαφέρονται για τον πένητα λαό. Φροντίζουν όμως σταθερά να διαλαλούν την μετά θάνατον ζωή, που υπόσχεται να δώσει στους πονεμένους την ανταμοιβή για τα όσα υποφέρουν.

Οι δούλοι όμως ξεσηκώνονται και αρχίζει ο πόλεμος για την αποτίναξη του ζυγού και την πολυπόθητη ελευθερία. Και πάλι οι υπηρέτες του Θεού βάλλουν κατά των εξεγερμένων και τους αφορίζουν. Αυτό βέβαια λίγο τους ένοιαξε ή και ουδόλως.

Και η επανάσταση προχωρά και συστήνεται, όπως συστήνεται, το νέο Ελληνικό κράτος. Πριν ορθοποδήσει, εκτελείται ο πρώτος κυβερνήτης, με το τεράστιο όραμα να γίνεται παρελθόν. Νέα αφεντικά εμφανίζονται από την εσπερίαν και δολίως, ιδιοτελώς προσφέρουν οικονομική βοήθεια, μέσω εντοπίων αλλογενών προδοτών.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας. Και το βέβαιον είναι δυστυχώς πως μια νέα κατοχή, οικονομική, επιβάλλεται στον ελληνικό λαό. Τα ελάχιστα ποσά εκ των υπέρογκων δανείων που έλαβε το νέο κράτος, υποθήκευσαν την χώρα. Έρμαιοι οι νεοέλληνες των διεθνών οικονομικών δολοφόνων, πασχίζουν να ξεπληρώσουν τα αδύνατα.

Το χρέος μεγαλώνει, η κατοχή αβάστακτη. Η μετέπειτα πορεία του Έθνους μας, δια πυρός και σιδήρου, έφθασε μέχρι το σήμερα. Και θεωρούμε εαυτούς και την πατρίδα ελεύθερη. Μοιραίο λάθος.

Είμαστε ακόμα σκλαβωμένοι σ’ ένα ανθελληνικό καθεστώς. Φροντίζουν οι κυβερνώντες, που άλλαξαν τα ονόματά τους επί το ελληνικότερον, να διαιωνίζουν την κατοχή. Φροντίζουν με μειλίχιο τρόπο να τροφοδοτούν μονίμως την λήθη μας και το ιερατείο να συνεχίζει το θεάρεστο έργο του και την αγαστή συνεργασία με πολιτικούς, τραπεζίτες και στοές.

Η πατρίδα μας βρίσκεται υπό μιας τεράστιας συνωμοσίας και διαρκούς κατοχής. Εθελοτυφλούν όσοι δεν το παραδέχονται.

Μα έχει ο καιρός γυρίσματα. Και δεν είμαι υποχρεωτικά αισιόδοξος. Αρκεί να δούμε όλοι, όλη την αλήθεια με ανοιχτούς οφθαλμούς και ώτα.

Χρήστος Κράγιας


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: