Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μάζα...

  

Μάζα...

Και δεν θα αρχίσουμε βέβαια τα μαθήματα φυσικής, αλλά θα ασχοληθούμε με την ανθρώπινη μάζα.

Υπάρχει ένας αριθμός κατοίκων του πλανήτη που χαρακτηρίζονται ως συνομωσιολόγοι ή ψεκασμένοι. Αυτοί ισχυρίζονται ότι * άνθρωποι και μη άνθρωποι* κατέχουν την δύναμη να χειρίζονται τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά το δοκούν. Και πάλι θα αποφύγουμε να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, διότι θεωρώ πως υπερβαίνει την αντιληπτική μας ικανότητα και γνώσεις, αλλά και διότι η πρόθεσης μου είναι να δούμε την μάζα των πολιτών εδώ, στην * μικρή* μας χώρα.

Σαν σύνολο, λοιπόν, φαίνεται πως ο ελληνικός πληθυσμός δείχνει και είναι ομοιογενής. Εθνολογικά, γλωσσικά, μορφοποιητικά και θρησκευτικά βεβαίως, αποτελούμε μια ξεχωριστή παρουσία στον πλανήτη. Αρχαιοτάτη καταγωγή, από χιλιετηρίδων, που ιστορικά τεκμηριώνεται για την αδιάληπτο συνέχεια με τους παγκόσμια αναγνωρισμένους προγόνους μας. Πολλοί ερευνητές επεσήμαναν μετά από πολυετείς έρευνες και αναλύσεις, ότι το dna των σημερινών Ελλήνων, δεν άλλαξε σε σχέση με των αρχαίων, παρά τις αναγκαστικές επιμειξίες από άλλες ράτσες που κατά καιρούς κυριάρχησαν ως κατακτητές στον τόπο μας. Και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ πως μιλάμε για ράτσες ή φυλές, ενώ ο Έλλην είναι γένος. Ακούω βέβαια κάποιες φωνές να ομιλούν για εθνικισμό, αλλά αδιαφορώ.

Σήμερα ο ελληνικός πληθυσμός αποτελεί μια μάζα, χωρίς υποτιμητικές προθέσεις για τον όρο. Όμως αυτή η μάζα, το σύνολο των πολιτών δλδ, έχει υποστεί μια σειρά μεταλλάξεων, ερήμην της αντίληψης των ίδιων των πολιτών. Χωρίς να το καταλάβουμε, ωθούμαστε σε κατάσταση υβριδοποίησης και αλλοίωσης των προαιώνιων χαρακτηριστικών μας. Βαθμιαία και αθόρυβα χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα και από οντότητες τείνουμε να γίνουμε πράγματα. Ξεχνάμε τόπο και καταγωγή και άνευ λογικής διεργασίας κοιτάμε προς τα έξω, χάνοντας τους εντός δεσμούς. Και δεν είναι θέμα εξωστρέφειας η ενδοστρέφειας. Ο Έλλην απέδειξε τότε και τώρα ότι με τις * επισκέψεις* του ανά τον πλανήτη, απετέλεσε τον κύριο μοχλό προσφοράς στον πολιτισμό.

Από την εποχή των ατλάντων μέχρι σήμερα, είμαστε στο μάτι των κακοποιιών της ανθρωπότητας. Αμέτρητες οι επεμβάσεις εναντίον μας, που τώρα γιγαντώνονται με σκοπό τον αφανισμό μας, που μάλιστα μεγιστοποιούνται εκ των έσω.

Ποιοι είναι οι εχθροί μας;; Δεν είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσουμε μιας και κατόρθωσαν να επιβληθούν και να ριζώσουν στο ελληνικό πνεύμα την διχόνοια, την διάσπαση. Ναι είναι οι πολιτικοί και τα ιερατεία που τους δώσαμε πολύ δύναμη και χώρο να αλωνίζουν.

Η ομογενής ελληνική μάζα των πολιτών διαιρέθηκε και αλώθηκε. Η συμπαγής ενότητα κατακερματίστηκε μέσω έξωθεν στημένων πολιτικών κομμάτων και θρησκόληπτων δεισιδαιμονιών. Απαρνηθήκαμε την υψηλή έννοια της πολιτικής ενασχόλησης χάριν ιδιοτελών προσμονών. Βλέπουμε τον γείτονα, τον συμπολίτη ως εχθρό και χάνουμε την πατρίδα μας. Μας πότισαν με ψευδείς ιδέες και απαξίωση της εθνικής ταυτότητας. Και βέβαια μπορείς να είσαι πολίτης του κόσμου, αλλά μην ξεχνάς την κοιτίδα σου, την αρχή της σημερινής σου ύπαρξης.

Τα κόμματα και οι θρησκείες μας συνέθλιψαν πνευματικά με όλα τα δυσμενή αποτελέσματα στους υπόλοιπους τομείς του βίου μας. Είμαστε μικρά κομμάτια, ανίσχυρα, που διαφεντεύονται από παρασιτικούς, αντιαθρώπινους, αντεθνικούς πολιτικούς γυρολόγους.

Και το ζητούμενο;; Αυτό που απεύχονται οι εχθροί μας. Η ένωσή μας κάτω από την Εθνική Ιδέα.

Το πως κι αυτό το γνωρίζετε. Ελλήνων Συνέλευσις.

Για να πάψουμε να είμαστε μια εύπλαστη μάζα στα χέρια των πολιτικών. Για να γίνουμε και πάλι η συμπαγής οντότητα, οι δημιουργοί της Ελλήνων Πολιτείας.

Χρήστος Κράγιας


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: