Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Μήπως χάθηκες στον αχταρμά;;

Μήπως χάθηκες στον αχταρμά;;

Σπαρτιάτες, Αθηναίοι, Βοιωτοί, Θράκες, Μακεδόνες, Κρήτες, σωβινιστές απατριδες, , αφορολόγητοι Εβραίοι, έμποροι όπλων, έμποροι ανθρώπων, έμποροι ψυχών, νομοταγείς, αναρχικοί, οικολόγοι, εμπρηστές, κομματόσκυλα, πατριδέμποροι, θρησκόληπτοι, επενδυτές, λάθρο, ψυχοπονιάρηδες χριστιανοί, ανάλγητοι, ελίτ, πληβείοι, καρχαρίες, μαρίδα, νονοί, υποζύγια, λαός και Κολωνάκι.

Μάλλον υπάρχουν κι’ άλλες κατηγορίες και αντιθέσεις σ’ αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάς. Ίσως οι εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις που επικρατούν εδώ, να είναι πολύ περισσότερες από τις προαναφερθείσες. Όμως αυτό που σίγουρα εξάγεται ως συμπέρασμα, είναι το βασίλειο της τρέλας που επικρατεί.

Μέσα στο κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και διεθνές περιβάλλον που ζούμε, θα αναγνωρίσουμε και τον χαρακτηρισμό που έρχεται και κουμπώνει για τον καθένα μας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι αναπόφευκτο λόγω πλουραλισμού που επικρατεί τόσον στις καθημερινές συνήθειες, όσον και στην νόηση ενός εκάστου που την διαχειρίζεται αναλόγως. Εξ αυτού λοιπόν και ο αχταρμάς που ζούμε και διαφεντεύει την χώρα μας.

Από την δολοφονία του Καποδίστρια και εντεύθεν, αρχίζει μια εποχή, ένα σύστημα, μια καλολαδωμένη μηχανή, με έναν και μοναδικό σκοπό. Την άλωση της πατρίδας μας, που μόλις είχε αρχίσει να βλέπει το φως της ελευθερίας. Κατέφθασε τότε ένας τεράστιος αριθμός επενδυτών από την εσπερία, που με τους εντόπιους κρατούντες και την αμέριστη στήριξη και βοήθεια των θρησκευτικών ταγών, έφεραν ποταμούς χρημάτων, αλλά συνέβη το μοναδικό , πρωτοφανές φυσικό φαινόμενο , οι ποταμοί αυτοί να γυρίζουν πίσω. Και ο λαός, ο περήφανος λαός, να πασχίζει να βρει δρόμους εν μέσω πολέμων, απειλών, στερήσεων, αποτυχιών, αυτοκτονιών επιλογών, αλλαγών κυβερνήσεων, αλλά πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι αυτές οι ίδιες διαδικασίες που διήνεσαν 200 ετών περίοδο και έφθασαν μέχρι των ημερών μας και για τις οποίες καμαρώνουμε.

Ένας εκ του μακρόθεν, ανεξάρτητος παρατηρητής, επιστήμονας, θα έσκιζε το πτυχίο του, βλέποντας το σημερινό επίπεδο της κοινωνίας και κυρίως στον τομέα της πολιτικής. Εδώ γίνεται το μαλε-βρασε.

Εδώ που φύεται η φαιδρά πορτοκαλέα, ρίζωσαν τα παράσιτα ολόκληρου του πλανήτη. Όλοι οι δηλητηριώδεις όφεις και σκορπιοί κυκλοφορούν και σέρνονται διότι η τροφή είναι ατελείωτη. Το σπέρμα του εφιάλτη έστησε έναν τεράστιο προδοτικό στρατό που μονίμως και διαχρονικώς μάχεται εναντίον του Έθνους. Λύσσα εναντίον του Έλληνα απ’ έξω, αλλά το χειρότερο είναι από μέσα.

Ναι, το ισχυρίζομαι μετ’ επιτάσεως και όποιος είναι αντίθετος, ας κοιτάξει πρώτα- πρώτα μέσα του. Ας θέσει εαυτόν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και αν είναι τίμιος και καθαρός, να μας φέρει την ετυμηγορία. Και αυτό συμπεριλαμβάνει το σύνολο των ντόπιων ψηφοφόρων που ψήφισαν ή απείχαν στις πρόσφατες δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Κάποιος ίσως να διέκρινε πεσιμισμό για όλα τα προαναφερθέντα.
Όχι αγαπητοί μου.

Διότι ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, ο Θεμιστοκλής και ο μέγιστος Αλέξανδρος, είναι εδώ παρόντες και το dna τους εξακολουθεί να κυριαρχεί ακέραιο και αναλλοίωτο. Είναι παρόντες όλοι οι μετέπειτα πρωταγωνιστές του Έθνους που τίμησαν την πατρίδα με τις θυσίες τους. Είναι εδώ παρών ο αφυπνισμένος εν τέλει Έλληνας, που ενσκήπτει και μαθαίνει από τα περασμένα και οραματίζεται μετά βεβαιότητας το μέλλον του. Είναι εδώ παρόντες και μονίμως μάχιμοι επί των επάλξεων οι ΣυνΈλληνες.

Είναι εδώ σε εγρήγορση η Ελλήνων Συνέλευσις.

 Υ.Γ. Μήπως χάθηκες στον αχταρμά;;


Χρήστος Κράγιας



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: