Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ελλάδα 0.0... αυτό είναι το σύνθημα των κυβερνώντων

Ελλάδα 0.0

Μας βομβαρδίζουν καθημερινά από την tv, για κοινωνικά προγράμματα, ποικίλες δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως και κυβερνητικούς προσανατολισμούς με το Ελλάδα 2.0(Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας). Αυτές οι κρατικές διαφημίσεις, που για να γνωρίζετε πέφτει πολύ χρήμα στα κανάλια, σκοπό έχουν να μας πληροφορήσουν για πολλά θέματα μικρού ή μεγαλύτερου ενδιαφέροντος. Είναι μια πτυχή της κυβερνητικής προπαγάνδας, ώστε να εντυπωσιαστούμε από έναν πακτωλό χρημάτων, που διαθέτει για εμάς.

Αυτό που δεν αναφέρεται είναι ότι η χρηματοδότηση προέρχεται από την Ε.Ε. Και αυτό που δεν πήραμε χαμπάρι είναι πως η ροή σταμάτησε και το project μένει στην μέση. Και η συνέχεια είναι το πρόγραμμα Ελλάδα 0.0. Αυτό το Ελλάδα 0.0. δεν είναι κάτι καινούριο φυσικά. Είναι αυτή η ακολουθία που βλέπουμε να μαστίζει την πατρίδα μας για δεκαετίες.

Θεωρώ ότι είστε πολίτες με γνώση όλων των τεκταινόμενων και βεβαίως υποζύγια αδικιών πάσης φύσεως. Σας εντάσσω στον ενεργό πληθυσμό που δικαίως ανησυχεί και αγωνία για πλείστα όσα θέματα. Δεν θα προχωρήσω σε αναφορά και απαρίθμηση, το βλέπω περιττό.

Η ουσία, λοιπόν, είναι η μεγάλη εικόνα που την βλέπουμε βέβαια, αλλά ψάχνουμε να κρυφτούμε αντί να ορθώσουμε ανάστημα. Το κράτος, αν το θεωρήσουμε κράτος και όχι προτεκτοράτο, κάνει ο τι μπορεί για να μας αφανίσει. Ζούμε μια εφαρμογή μεθοδολογίας, δοκιμασμένης για πολλά χρόνια, διάσπασης της κοινωνικής συνοχής, απάλειψη πολιτικού ενδιαφέροντος μέσω κομματικοποίησης, αδιαφορία για το σύνολο του λαού, αποδοχής ελάχιστων στην οικονομία αντί των επιμελώς κρυμμένων πόρων, μειωμένης μέχρι ανύπαρκτης αντίδρασης για εθνικά θέματα.

Οι αλληλοδιαδεχόμενοι κρατούντες της εξουσίας, φερέφωνα και μαριονέτες ισχυρών διαμορφωτών του διεθνούς κλίματος και εχθρών του ανθρώπου, ουδόλως αισχύνονται που η χώρα εξόκειλε. Στην πραγματικότητα, νάρκισσοι, φιλοτομαριστές, κενοί συναισθημάτων, ψυχικά ανασφαλείς και εκδικητικοί, μας υποβάλλουν σε καθημερινά μαρτυρία.

Αντιπαρατίθενται για το ποιος έκαψε ή σκότωσε τους πιο πολλούς και η χειμάζουσα κοινή γνώμη χειροκροτεί. Συναγωνίζονται σε ατάκες και ο λαός θαυμάζει. Επιζητούν εναγωνίως την εξουσία. Η γαλάζια πανώλης, οι αριστεροί συμμορίτες, τα πράσινα ψωράλογα και ένα πλήθος μικρότερων τρωκτικών, προχωρά σε νέα αφαίμαξη και με πλήρη μεταξύ τους συνεννόηση για την μοιρασιά της λείας.

Το εχθρικό, ληστρικό, απεχθές κράτος, μας σφυροκοπάει συνεχώς και αδιάκριτα με συνθήματα και μεγαλοστομίες. Αποτέλεσμα ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ.

Και όταν ακούς για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γυρίζεις την πλάτη. Αποστρέφεσαι ποιόν;; Τον εαυτόν σου, την ύπαρξη σου, τα παιδιά σου, την συνέχεια του Έθνους. Γνωρίζεις την αλήθεια πλέον, αλλά αντί να αγωνιστείς, προτιμάς την κρυψώνα του καναπέ. Εμφανίζεσαι πότε-πότε ως ψηφοφόρος. Τρέχεις γρήγορα να ρίξεις το φακελάκι στην κάλπη και γρήγορα πάλι τρέχεις στα στενά για να κρύψεις την ενοχή σου. Διότι πολύ καλά γνωρίζεις, ευθυνόφοβε πολίτη, πως είσαι ο μεγάλος ένοχος γι’ αυτήν την διαιώνιση της αποτυχίας και παρακμής.

Ο πόλεμος θέλει γενναίους και πάντα αυτοί ήταν και είναι λίγοι. Και πάντα οι λίγοι νικούσαν. Και τώρα πάλι θα νικήσουν.  

Χρήστος Κράγιας


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: