Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Κάλεσμα Εκλογικών Αντιπροσώπων

  Του Γιώργου Κυριακέλη  


Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21/05/2023 κάθε Έλληνας πολίτης καλείται να δώσει την πολύτιμη ψήφο του, να επιλέξει για την επόμενη τετραετία ποιον θεωρεί κατάλληλο ώστε να διοικήσει την χώρα.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι οι εθνικές εκλογές έχουν καταντήσει μια γελοία διαδικασία, όπου ο πολίτης δεν ξέρει πλέον τι να διαλέξει διότι η ψήφος του υποτιμήθηκε αφού πλέον δίδεται με γνώμονα όχι να διοικήσει ο αξιότερος, αλλά δίδεται με σκοπό να εμποδίσει τον χειρότερο να βγει, βγάζοντας τον (θεωρητικά) λιγότερο επικίνδυνο για την χώρα. Αυτό και μόνο είναι ένα γεγονός που δείχνει την κατάπτωση που διέπει την χώρα μας. Παρόλα αυτά κάθε πολίτης όταν πηγαίνει να ψηφίσει, μόλις ρίξει τον φάκελο στην κάλπη, φεύγει και συνεχίζει την ημέρα του περιμένοντας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τα κανάλια. Ποιος όμως εγγυάται ότι τα αποτελέσματα είναι πράγματι αυτά; Ποιος εγγυάται ότι δεν έγινε νοθεία και ότι σε κάθε εκλογικό τμήμα κύλησε ομαλά η διαδικασία όπως προβλέπει ο νόμος; Ποιος εγγυάται ότι αυτοί που ψηφίζουν είναι «ζωντανοί»; Ποιος εγγυάται ότι αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν (αποχή) τελικά όντως «δεν ψήφισαν»; Ερωτήματα που κανένας μας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, γιατί δεν έχει τις απαραίτητες αποδείξεις.

Ως ανθρωποκεντρικός Οργανισμός ο πολιτικός φορέας της Ελλήνων Συνέλευσις στις προηγούμενες εκλογές του 2019 τοποθέτησε πάνω από 3.000 εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη την επικράτεια ώστε να εποπτεύουν την διαδικασία, να διασφαλίσουν την ορθή τήρησή της αλλά και να αντλήσουν δεδομένα σχετικά με το αν τα ποσοστά που παρουσιάζονται στα κανάλια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα δεδομένα απέδειξαν ότι η νοθεία χτύπησε κόκκινα καθώς πριν καν τελειώσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων είδη είχε ανακοινωθεί κυβέρνηση και παρά το γεγονός πως ούτε σταυρούς δεν είχαν μετρήσει ήδη την επόμενη μέρα η κυβέρνηση με τους βουλευτές της ψήφισαν τον πρώτο νόμο. Αντί λοιπόν το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών να είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση αλλά και διασφάλιση της νομιμότητας των αποτελεσμάτων,  τα αποτελέσματα τα εκδίδει η Singular Logic, μια ιδιωτική εταιρία με «απευθείας ανάθεση» χωρίς να γίνεται αντιληπτό και ξεκάθαρο σε όλους μας το γιατί. Δεν έχει το υπουργείο εσωτερικών την δομή και τα μέσα να μετρήσει και αναθέτει την διαδικασία αλλού; Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην διαδικασία της ψηφοφορίας που είναι απόρροια της Δημοκρατίας, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τον πολίτη καθότι ο ίδιος εμπιστεύεται τους θεσμούς και τους μηχανισμούς και αυτή η εμπιστοσύνη προδίδεται συνεχώς. 

Σχετικά άρθρα θα βρεις εδώ : 

Έτσι λοιπόν η Ελλήνων Συνέλευσις ως ιερό καθήκον διασφάλισης της βούλησης των πολιτών, καλεί και προσκαλεί κάθε πολίτη, κάθε άνθρωπο που μετέχει στην διαδικασία του εκλέγειν, να μετέχει ως εκλογικός αντιπρόσωπος ελέγχοντας την διαδικασία και λαμβάνοντας πολύτιμα δεδομένα όπου η πλατφόρμα που έχει στήσει η Ελλήνων Συνέλευσις θα δώσει στο φως τα πραγματικά αποτελέσματα ώστε κάθε πολίτης να γνωρίζει την αλήθεια.

Δεν έχει καμία σημασία τι θα ψηφίσεις, δεν έχει καμία σημασία που βρίσκεσαι ιδεολογικά, δεν έχει καμία σημασία που πιστεύεις, έχει όμως τεράστια σημασία να είσαι παρών την μέρα των εκλογών ως πολίτης αυτής της χώρας που είσαι, ώστε να ελέγξεις και να προστατεύσεις την διαδικασία στην οποία βασίζεται η Δημοκρατία.

Δήλωσε συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:

Νομός Θεσσαλονίκης

Ανατολική Θεσσαλονίκη - Παπαναστασίου 35 Τηλ: 6979293659

Δυτική Θεσσαλονίκη - Στ. Ζερβίδη 13 Ελ. Κορδελιό Τηλ: 6942201465

Νομός Κιλκίς - Τηλ: 6942201465 Ιορδανίδης Βαγγέλης

Νομός Πέλλας - Τηλ: 6907463910 Δίσκου Βιβή

Νομός Σερρών - Τηλ: 6970075056 Αλεξίου Βασίλης

Νομός Χαλκιδικής - Τηλ: 6980943259 Κυριακέλης Γιώργος


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: