Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ? Η ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

  


ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ? Η ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

Είναι γεγονός ότι οι εργασιακές συνθήκες στην χώρα μας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το θέμα τις ασφάλειας των αποδοχών και το εργασιακό περιβάλλον θυμίζει μεσαίωνα την στιγμή που η κυβέρνηση διατυμπανίζει ότι τα ποσοστά ανεργίας είναι στην κατιούσα .

Δεν είναι τυχαίο αν αναλογιστή κανείς ότι μόνο τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει εργατικό δυναμικό από όλους τους κλάδους και ιδικά νέους ανθρώπους να βρίσκουν καλύτερες συνθήκες εργασίας σε ευρωπαϊκές χώρες και που φυσικά δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν στην χώρα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μια και έχουν αυτό που η χώρα δεν μπορούσε να τους προσφέρει . 

Μιλάμε και λέμε για το υπουργείο εργασίας που και αυτό είναι ανύπαρκτο υπάρχει για να υπάρχει και που δεν εξυπηρετεί ούτε στο ελάχιστο. 

Έχουμε αναρωτηθεί γιατί όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο? μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε το ρυτό του βρέξει χιονίσει ο μισθός πέφτει ?   έτσι λειτουργεί η θα έπρεπε να λειτουργεί ένα κράτος? η θα πρέπει ακόμα και τα αυτονόητα να συμβαίνουν και στον ιδιωτικό άλλα και στον δημόσιο τομέα? τι είναι αυτό που ντέ και καλά θα πρέπει να τα διαχωρίζει? .

Μιλάμε για εργασία άλλα στην ουσία οι συνθήκες είναι δουλείας φίλοι μου και σίγουρα με τέτοιες αντιλήψεις και με τέτοιες πολιτικές το μόνο που συμβαίνει και θα συμβαίνει είναι να οδηγούμαστε όλο και ποιο μέσα στον βούρκο τις απραξίας άλλα και τον γιαλατζή πολιτικών τους συμφερόντων, 

Το κράτος έχει την μεγαλύτεροι ευθύνη και ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να μεριμνά για εργασία για τον πολίτη του άλλα για ποιο κράτος μιλάμε? ποιόν Ελλην πολίτης σήμερα εμπιστεύεται το κράτος πέραν τον πολιτικών παιδιών που με τους γνωστούς τρόπους έχουν καταλάβει μια θέση? . 

Ελληνα και Ελληνίδα που διαβάζεις αυτό το κείμενο τίποτα δεν είναι δύσκολο να αλλάξει. Ξέρω ότι θέλει τον χρόνο του άλλα από την άλλη δεν νομίζεται ότι έχουμε χάσει και χάνουμε καθημερινά χρόνο για να πετύχουμε τους στόχους μας  και για το εργατικό περιβάλλον? . 

Ο μοναδικός πολιτικός φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι εδώ για όλους ανεξαρτήτως σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκαν  και ανήκουν μέχρι σήμερα, να δούμε με τα μάτια τις αλήθειας το συμφέρων τις πατρίδας μας για να μπορέσουμε να βγούμε όλοι κερδισμένοι και το εγώ να γίνει εμείς γιατί μόνο τότε θα μπορέσουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα άλλα και να διαχειριστούμε την δικιά μας πατρίδα γιατί όλο αυτό το ανθελληνικό καθεστώς το μόνο που κάνει σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί για την  εξόντωση μας.  

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΒΡΟΥ 

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .   


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: