Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Πολιτική «Νύχτα»

  

Πολιτική «Νύχτα»

 Δεν αμφιβάλλω αγαπητοί μου για την οξύνοια και την διορατικότητα σας. Σίγουρα σας συγκαταλέγω στην μεγάλη χορεία των Ελλήνων πολιτών που ζώντας μέσα στην σημερινή παράνοια και έχοντας γνώση του απώτερου αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος του Έθνους συλλαμβάνεται εαυτούς σε μια κατάσταση ως μια μακρά σκοτεινή νύχτα.

Είστε έτοιμοι να καταγγείλετε τους πολιτικούς για τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν εναντίον της πατρίδας. Είναι αυτοί οι προκατασκευασμένοι και ξεπουλημένοι στα υπόγεια της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της τριμερούς επιτροπής που επιτηδευμένα μας οδήγησαν και εγκλώβισαν στην δύση.

Μια αναγκαστική και οδυνηρή συμβίωση με εχθρούς κάτω από την ψευδεπίγραφη και λαμπερή μαρκίζα της ελευθερίας. Όλοι αυτοί που κυβέρνησαν κατόπιν οδηγιών και επιλεκτικών πρακτικών εμφανίστηκαν σε προγραμματισμένους πολιτικούς χρόνους ως σωτήρες αλλά ποτέ δεν κέρδισαν την αγάπη του λαού. Και όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους στα αφανή αφεντικά αναλαμβάνει ο επόμενος για να προσφέρει στους πολίτες την ψευδή εντύπωση ότι η δημοκρατία λειτουργεί.

Η παραγωγή πρωθυπουργών έχει εξελιχθεί παρόμοια με βιομηχανικό επίπεδο καθώς και των συνεργατών των. Δεν εξαιρούνται βέβαια και οι αρχηγοί κομμάτων που μόνιμα βρίσκονται στην αντιπολίτευση διότι και αυτοί αποτελούν τροχούς της ίδιας αμάξης.

Είστε έτοιμοι να καταγγείλετε αλλά δυστυχώς για όλους μας πάντα την τελευταία στιγμή πατάτε φρένο. Αυτό είναι κάτι τρελό εξωπραγματικό για πολίτες με κριτική σκέψη και γνώση περί της πολιτικής ζωής. Ενώ συχνά σας ακούω να ομιλείτε με γνώμονα την αλήθεια και αποφασιστικότητα παρατηρώ την κρίσιμη στιγμή φαινόμενα που δεν σας τιμούν.

Συμβιβασμός με πρακτικές παλαιοκομματισμού δυστοκία ανάληψης ευθύνης, υστεροβουλία με προορισμό το ρουσφέτι, επιλεκτικούς τρόπους δικαιολογιών που όμως δεν πείθουν, πρόσκαιρο όφελος κλπ. που απαξιώνουν την ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια και την έφεση για ζωή. Κι όλα αυτά ενώ γνωρίζετε ότι ψεύδεστε ενώπιον τρίτων και το χειρότερων προς ίδιους.

Συμφωνούμε;; Αν ΝΑΙ τότε πρέπει να ρωτήσω: Τι περιμένετε ;;Μια από τα ίδια ή μήπως είναι καιρός που επιβάλλεται να πιάσετε τα γκέμια;; Επανάληψη της ίδιας νερόβραστης συνταγής με πολιτικούς σε διατεταγμένη υπηρεσία;;Και ως πότε θα σφάζεστε με δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους για ένα πολιτικό σύστημα που τεμαχίζει την χώρα και αφανίζει βιολογικά τους πολίτες;;

Λοιπόν τέλος σ’ όλα αυτά. Game over που λέει κι ο λαός.

Με την Ελλήνων Συνέλευση το Έθνος και η χώρα έχει την ευκαιρία και κυρίως την δυνατότητα της απαγκίστρωσης από το φαύλο πολιτικό παρελθόν. Η ώρα να λάμψει το Ελληνικό Φως και η ανθομολογούμενη αξία της Ελληνικής σκέψης.

Έχετε ακούσει για την Ελλήνων Συνέλευση. Κάποιοι άνευ κόπου έρευνας αρνούνται την αλήθεια. Άλλοι ψάχνοντας και με νόηση όντες αντελήφθησαν πλήρως τους σκοπούς του φορέα και εντάσσονται με θέρμη και ελπίδα στην μεγάλη προσπάθεια για την σωτηρία και το τέλος χλευασμού της πατρίδας μας.

Ελλήνων Συνέλευσις απανταχού της Γαίας!!!!.

Χρήστος Κράγιας


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: