Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Μύρισε εκλογές....

  


 

Μύρισε εκλογές....

Έτσι είπε ο ανεκδιήγητος ανέμελος τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας και ηγείται ενός κόμματος που χρωστάει στην πιάτσα περί τα 400 μύρια. Μύρισε εκλογές. Σιγά το νέο .Διότι αμέσως μετά την λήξη της εκάστοτε εκλογικής διαδικασίας η αντιπολίτευση ζητάει και πάλι εκλογές.

Δεν γνωρίζω αν αυτή η πολιτική αντίδραση αποτελεί παγκόσμια πρώτη και ισχύει κι αλλού αλλά τα τραγελαφικά αποτελέσματα τα ζούμε στο πετσί μας. Αυτό είναι το κύριο στοιχείο του πολιτικού πολιτισμού στον τόπο μας. Και τι βλέπουμε;;; Έναν οργασμό δηλώσεων, υποσχέσεων, καταγγελιών, εμφάνιση σκανδάλων, μίζες ημετέρων, έμμισθο δημοσιογραφικό ξεσηκωμό, πακτωλό χρημάτων. πρωτοφανές πρόγραμμα δημοσίων έργων που ήταν εν ύπνωση και άφθονες παροχές βελτίωσης της ζωής μας. Ότι δεν έγινε στην μέχρι τούδε θητεία θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες.

Θα μου πεις που είναι το παράξενο αφού πάντα έτσι γίνεται. Ναι πάντα έτσι γίνεται και το παράξενο το εστιάζω σε εσένα πολίτη ψηφοφόρε.  Αμέσως κάτι σε πιάνει και αρχίζεις να αισθάνεσαι κάποιος που σαν ρυθμιστής θα δώσεις λύσεις και απαντήσεις. Συμμετέχεις σε κομματικά πηγαδάκια και στέλνεις μηνύματα υποστήριξης και αισιοδοξίας στον βουλευτή σου. Να εγώ είμαι εδώ αλλά τον νου σου μη με ξεχάσεις και ο άλλος σου στέλνει χαρούμενες φατσούλες.

Όλη η συνδιαλλαγή και οι σκευωρίες αρχίζουν να εμφανίζονται. Υπολογισμοί συνταγές και μαγειρέματα σε έξαρση. Το πανηγύρι ξεκινά αλλά σταματά η λειτουργία του μυαλού.

Εσύ είσαι παράξενε τύπε που μέχρι τώρα έσκουζες τσίριζες και καταριόσουν την ώρα που τους ψήφισες. Τόσες και τόσες φορές έκοψες τα χέρια σου αλλά αυτά πάντοτε ξαναφυτρώνουν και στην κάλπη πρώτος πας για να τους ξαναψηφίσεις.

Εσύ ψηφοφόρε που μπορείς να παίζεις και σε 2-3 ταμπλό. Όλοι αυτοί που ψηφίζεις είναι αποτύπωμα και αντανάκλαση εσού του ίδιου. Ενίοτε το καταλαβαίνεις αλλά ο άκρατος παραλογισμός για το ίδιον συμφέρον η ματαιοδοξία και ο κενός σου κόσμος οδηγεί την πατρίδα σε σοβαρούς κινδύνους.

Μύρισε εκλογές. Εεε και ;;; Με αυτήν την νοοτροπία και πρακτικές προκοπή δεν υπάρχει. Και που να πας;;; Αν όντως ρωτάς συνειδητά και με εν συναίσθηση ευθυνών η απάντηση είναι Ελλήνων Συνέλευσις.

Δεν είναι άλλο ένα κόμμα αγαπητέ μου αλλά εθνικός πολιτικός φορέας. Έλα να γνωρίσουμε και τότε μετά λόγου γνώσεως αποφασίζεις. Τα χιλιάδες μέλη και τα 200 γραφεία στην επικράτεια θα σε βοηθήσουν να δεις την αλήθεια και να απεμπλακείς από κομματικά στρεβλά στερεότυπα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν υπόσχεται τίποτα και σε κανέναν. Την μεγάλη υπόσχεση θα δώσεις εσύ στα παιδιά σου και στην πατρίδα.

Μύρισε εκλογές όντως. Καιρός γαρ εγγύς να τιμήσεις την ύπαρξη σου.

 

Χρήστος Κράγιας


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: