Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ

    




Γράφει ο Ντένης Μαλαπέτσας*
Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από πολλαπλά λειτουργικά κομμάτια, άλλα γνωστά όπως λόγου χάρη το καρδιαγγειακό σύστημα και άλλα ολιγότερα γνώριμα όπως το λειτουργικό κομμάτι των συχνοτήτων που εκπέμπουμε και λαμβάνουμε. Οτιδήποτε παράγει ενέργεια από οργανισμούς μέχρι φυσικά και τεχνητά φαινόμενα εκπέμπει συχνότητες. Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε περιβάλλεται από συχνότητες οι οποίες αλληλεπιδρούν επηρεάζουν και επηρεάζονται με ότι υπάρχει και έχει ενέργεια. Επομένως ο άνθρωπος ζεί σε ένα που περιστοιχίζεται από συχνότητες.

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως δηλαδή η συχνότητα των σεισμικών κυμάτων συντονίζεται με τις κατασκευές και δημιουργεί ρωγμές έτσι και η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.
Όπως ο άνθρωπος συντονίζεται με τις συχνότητες που μας περιβάλλουν στο φυσικό πεδίο (περιβάλλον) έτσι αντιστοίχως συντονίζεται και στα τεχνητά πεδία που έχει δημιουργήσει η τεχνολογία μας. Αυτή η πλευρά των συχνοτήτων είναι και η πιο ενδιαφέρουσα καθώς η πρώτη δεν μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργικότητα του οργανισμού παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.
Σε διάλεξη που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης είχα τονίσει σε παρέμβασή μου ότι «η ηλεκτρονική εποχή κρύβει πολλούς κινδύνους για την ανθρώπινη εξέλιξη. Σε πειράματα ελενχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού.Ηλεκτρονικά ναρκωτικά, επηρεασμός του εγκεφάλου, είδη μουσικής όπου περιέχουν μηνύματα σε συχνότητες που δεν τις αντιλαμβάνεται η αίσθηση της ακοής και όμως επηρεάζουν την λειτουργία του εγκεφάλου μπορεί να μας κάνουν ακόμα και υποχείρια. 

Τα πάντα λειτουργούν πάνω σε συχνότητες, η άποψή μου είναι ότι η εποχή που ζούμε θα σημαδευτεί με την χρήση τεχνητών συχνοτήτων πάνω στον πλανήτη με άγνωστο που θα οδηγηθεί η ανθρωπότητα.ο επηρεασμός του εγκεφάλου, το σπάσιμο του ΔΝΑ, και η δημιουργία φυσικών καταστροφών μάλλον ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και είναι άγνωστο τι θα επακολουθήσει. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει κάτι πολύ σημαντικό, να χρησιμοποιούμε την γνώση για την ασφαλή εξέλιξη της διαβίωσής μας και την θετική της πλευρά, αντ΄ αυτού κάποιοι επιμένουν να ακολουθούν τα σκοτεινά μονοπάτια της γνώσης.
ο κ. Ντένης Μαλαπέτσας
είναι Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και ΠεριβάλλοντοςΠερισσοτερα ΕΔΩ

Πηγη 
www.imerazante.gr

Δειτε στο παρακατω βιντεο ενα απλο πειραμα πως μια απλη συχνοτητα επηρεαζει το νερο 



Αφού το ανθρώπινο σώμα αποτελείτε απο 75% νερο ,φανταστείτε πως μια συχνότητα μπορεί να επηρεάσει την σκέψη του ανθρώπου.
Την στιγμή που το περιβάλλον μας πλήττεται απο ενέργειες και συχνότητες κάθε είδους , είναι η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί το αυτονόητο.
Όταν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις προσεγγίζουν πολίτες δείχνοντάς τους επίσημα έγγραφα και υπογραφές απο κρατικούς θεσμούς που αποδεικνύουν ότι το Ελληνικό Έθνος φέρει τεράστια κληρονομιά ,οι περισσότεροι κοιτάζουν αμήχανα και ψελλίζουν ότι λασπολογίες έχουν ακούσει απο τα ΜΜΕ εναντίον του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και του Αρτέμη Σώρρα.

Ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας έχει πάρει θέση σε αυτό το θέμα και δίνει σημαντικές πληροφορίες όπου όλα εξηγούνται και καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν τις προσωπικές τους μάχες έτσι ώστε να αποκτήσουν την ΒΟΥΛΗΣΗ να διεκδικήσουν τα δίκαια του Ελληνισμού μέσα απο τον μοναδικό πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί το κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων ,την Ελλήνων Συνέλευσις.
Ακούστε το με προσοχή

ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: