ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Κ.Π.Δ. ΚΡΗΤΗΣ 13/04/22 

 Η ανθρωπότητα βαδίζει σε μονοπάτια αλλοπρόσαλλα κάνοντας και τον τελευταίο πολίτη του κόσμου να μην γνωρίζει τι του ξημερώνει. Έχει χαθεί κάθε ίχνος ασφάλειας που νόμιζε ότι έχει εξασφαλίσει κάθε άνθρωπος μετά από χρόνια δουλείας σε κάθε μέρος του πλανήτη. Από την μια ένας υγειονομικός συναγερμός που γονάτισε παγκοσμίως την οικονομία. Από την άλλη πόλεμοι, μετακινήσεις πληθυσμών, οικονομικές κρίσεις και τώρα και ενεργειακές κρίσεις. Τι είναι αυτό που πολεμά τον άνθρωπο; 

Οφείλουμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τα αντιπροσωπευτικά όργανα διοίκησης. Αυτά τα όργανα διοίκησης που τελικά στρέφονται νομιμοφανώς κατά του ίδιου του εντολέα τους. Παρατηρούμε τα εργαλεία λειτουργίας της οικονομίας να μην επωμίζονται καμία ποινή για τις λανθασμένες επιλογές των περισπούδαστων ειδικών του προσωπικού τους. 

Βλέπουμε έναν πληθωρισμό που τρέχει σε πρωτοφανή μεγέθη αλλά παράλληλα αυτό να μην επηρεάζει αναλόγως τα χρηματιστήρια. Βλέπουμε μια πολιτική αντιμετώπισης του πληθωρισμού μέσω επιδομάτων ενώ έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι αυτή η πρακτική αυξάνει το δημόσιο χρέος χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Τελικά βλέπουμε τραπεζικά ιδρύματα να υπερηφανεύονται για την εξυγίανσή τους που τελικά την πληρώνει ακόμη μια φορά ο πολίτης. Βλέπουμε τραπεζικά ιδρύματα να καυχώνται για την χρηματοδότηση της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης. Όμως όλα και τα πάντα ο πολίτης τα πληρώνει. Θα πληρώσει τους λογαριασμούς της κατανάλωσης ενέργειας του σπιτιού του πέντε φορές παραπάνω. Θα πληρώσει την βενζίνη 3 ευρώ. Στο τέλος θα πληρώσει και την διατροφή του πέντε φορές παραπάνω διότι και αυτή πλέον για να παραχθεί χρειάζεται την πανάκριβη ενέργεια. 

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε και σε μια στοχευμένα παγκόσμια πείνα. 

Ένα καθαρά σχεδιασμένο παγκόσμιο λοιμό που υποκινείται από μια σχεδιασμένη έλλειψη πρώτων υλών και ενέργειας που χρειάζεται για την καλλιέργεια της γης. 

 Ήδη από τις αρχές του έτους παρατηρείται έλλειψη λιπασμάτων, εκτός του ότι και αυτά τα λίγα που εισάγονται καταλήγουν στα χέρια των παραγωγών σε υπέρογκες τιμές. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι πέρυσι ένα σαραντάκιλο σακί νιτρικής αμμωνίας είχε 16 ευρώ. Φέτος έχει πιάσει τα 46 και μέχρι 53 ευρώ ανά σακί. Και χωρίς άζωτο δεν μπορεί να επιβιώσει κανένα λαίμαργο υβρίδιο όπως αυτά που καλλιεργούνται κατά βάσιν τα τελευταία χρόνια. 

 Όλοι κατανοούμε λοιπόν ότι βαδίζουμε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Λίγο πριν το τελικό χτύπημα οι πολίτες καλούνται να μετέχουν στην διοίκησή τους λαμβάνοντας οι ίδιοι τους μηχανισμούς της πολιτείας στα χέρια τους. 

Αυτό μπορεί να συμβεί πολιτισμένα και οργανωμένα μόνο δια της συμμετοχής όλων στην Ελλήνων Συνέλευσις και στον πολιτικό φορέα του έθνους των Ελλήνων. 

Όλα δοκιμάστηκαν και όλα απέτυχαν. Πάντα επέλεγαν οι άλλοι για μας.

 Τώρα οι δικές μας επιλογές θα δώσουν τις λύσεις. Τις λύσεις που είναι για μας, τους ανθρώπους και όχι για τις εταιρείες και τις νομικές προσωπικότητες που νομίζουν ότι μπορούν να λάβουν υλική υπόσταση υποκαθιστώντας τον άνθρωπο. 

ΠΗΓΗ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΣ !!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΕΛΑ !!!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :