Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΣΠΙΔΑ #ελληνανθρωπος #κοσμημα #αφθονια #κειμενα .

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΣΠΙΔΑ  #ελληνανθρωπος #κοσμημα #αφθονια #κειμενα .


Η αναγνώριση του Κόσμου 600


Η αναγνώριση του Κόσμου 600, μέσα από την αποδειχτική διεργασία μελετώντας τα κείμενα, τα γραπτά, τις αναλύσεις, μας οδηγεί πλέον, σε ένα κρυμμένο μονοπάτι, χαμένο μέσα στους αιώνες, αληθινής ανέλιξης και θέωσης. Ανακαλύπτοντας την πραγματική του θέση ο Έλλην ανθρώπος μέσα στον δημιουργημένο για εκείνον, κόσμο, άφθονα και άχρονα. Διαπιστώνοντας πάντα ότι ήταν, είναι, και θα είναι το κόσμημα των κόσμων.
Ταυτόχρονα με κάθε απάντηση γεννιούνται καινούρια ερωτήματα, σε κάθε αναγνώστη, οδηγώντας τον σε βαθύτερες έννοιες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να αποτυπωθεί ο ανώτερος σκοπός αυτού του βιβλίου. Η αληθινή μύηση όλων, σε αυτόν τον αθάνατο, τέλειο, ελλάνιο, αληθινό Κόσμο 600.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6993 236 788
ΛΙΝΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

TIK TOK apolloniosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: