Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΔΗΣ: ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 Ο υπ. βουλευτής Β2 Αθηνών δυτ. τομέα με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,

κος Ιωάννης Γαβρίδης τοποθετείται για την έννοια και το επίπεδο του αθλητισμού στις μέρες μας. Σχολιάζει τη μάστιγα του ντόπινγκ και τις αρνητικές επιπτώσεις του πάνω στον άνθρωπο και το χουλιγκανισμό ως αποτέλεσμα διαίρεσης. Επίσης αναφέρεται στις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.



Η βία και ο χουλιγκανισμός είναι κοινωνικά φαινόμενα που μπαίνουν στην ίδια κατηγορία με το ντόπινγκ, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την εμπορευματοποίηση τους αθλητισμού σε σύγχρονο μάρκετινγκ, αλλά και την μετατροπή του φιλάθλου σε οπαδού. Έτσι ο αθλητισμός υποτάσσεται στους νόμους της ελεύθερης αγοράς.

Φυσικά, σημαντικός παράγοντας είναι τα ΜΜΕ, τα οποία μπορούν για παράδειγμα να προβάλλουν τις όμορφες στιγμές του αθλητισμού, τους σωστούς κανόνες διεξαγωγής ενός αγώνα και το κυριότερο, το «ευ αγωνίζεσθε», αλλά αντί γι αυτά προβάλλουν σκηνές βίας και φανατισμού, με μόνο στόχο την τηλεθέαση και όχι την προώθηση των ιδεών του αθλητισμού.




ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΌΠΙΝΓΚ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣhttps://esypeloponnisou.wordpress.com/2017/12/10/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/
__________________________________________


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία και τον υγιη αθλητισμο


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ !!  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 2
 (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
EMAIL: esythessalonikis@gmail.com
ΤΗΛ. : 2310 520 102
ΚΙΝ. : 6977761470


ΛΙΝΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ :































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: